UA MarketКиївська областьBUVIСтаттіЩо таке КИСНЕВИЙ ПОРОШОК ?
Контакти
Ми в соціальних мережах

Що таке КИСНЕВИЙ ПОРОШОК ?

Основною складовою кисневого порошку Ms Helen є перкарбонат натрію - це екологічні і безпечні для людини і природи маленькі білі округлі гранули без запаху, які добре розчиняються у гарячій воді. Порошок є хімічна сполука, кристаллосольват карбонату натрію і пероксиду водню Na2CO3 · 1,5H2O2. Існує багато функцій використання кисневого порошку, таких як прання, видалення плям, миття посуду, очищення поверхонь та дезинфекція. 1).Видалення плям і відбілювання тканин. Покладіть речі в ємність, не втрамбовуючи їх. Додайте 40 г (2 ст. л.) засобу на кожен 1 л гарячої води. Для стійких забруднень збільште концентрацію засобу. Замочувати від 40 хв до 2-3 год. Додатково виперіть речі у пральній машині. Якщо пляма на м'яких меблях чи килимі: 60-100 г. (3-5 ст.л. )засобу розчиніть в 1 л кип'ятку. Нанесіть на пляму й лишіть на 30 хвилин. 2).Прання в пральній машині. При пранні 5-6 кг одягу, 80г. (4 ст. л.) насипте у відсік для порошку. Для підсилення дії прального порошку: додайте 40 г. 2 ст.л. до основного прального засобу. 3). Миття посуду в посудомийній машині: додайте 20-40 г. (1-2 ст. л.) у відсік для порошку. У випадку появи соляного нальоту налаштуйт рівень подачі солі. 4). Видалення пригорілої їжі з каструль, сковорідок та форм для запікання: 60 г (3 ст.л.) засобу насипте на дно посудини, залийте 1 л кип'ятку, й при можливості кип'ятіть 20 хв. Залиште на 1-3год. 5). Миття й дезінфекція поверхонь сантехніки: 40-60 г (2-3 ст. л.) засобу розчиніть в 1 л кип'ятку, нанесіть на поверхню й залиште на 30 хв. Для стійких забруднень: 100 г (5 ст. л.) на 1 л води.

Важливо: засіб активується при температурі від 50 °С, але найкраще починає діяти при 60-90 °С. Розчин зберігає дієвість після охолодження. При пранні делікатних речей, обов'язково дайте розчину охолонути до безпечної для тканини температури.

  • Не використовуйте для очистки ! речей зі шкіри, вовни, шовку, алюмінію, чавунних виробів, полірованих та лакованих поверхонь.
  • 20 березня 2024
    Створення сайту
    Сайт створений на платформі UA MarketUA Market